POLEDNÍ MENU
Provozujete restauraci a chcete u nás mít svou prezentaci?
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
Přečtěte si, jaké výhody poskytuje e-vizitka.
ČT 30.11.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Jemná polévka z řapíkatého celeru s červenou čočkou | 45 Kč | |
1. | Menu 1: Hlíva ústřičná pečená se šalvějí a rozmarýnem, bramborové pyré/polentová kaše pro VEG, salátek z bílého zelí s fenyklem a pomerančem | 159 Kč |
2. | Menu 2: Krémová rýže s pravou vanilkou a brusinkami máčenými v rumu, s pečenými jablky, karamelem a skořicí, sypaná praženými oříšky | 159 Kč |
3. | Menu 3: Kuřecí medailonky obalené v kukuřičné strouhance "smažené" na horkém vzduchu, bramborové pyré, salátek z bílého zelí s fenyklem a pomerančem 179 | 179 Kč |
ČT 30.11.
Navigovat
Zjistit více
Boršč | 30 Kč | |
Drůbeží vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 30 Kč | |
1. | Vepřový steak s chorizem, mozzarellou a hranolky s grilovací omáčkou | 159 Kč |
2. | Bramborové střapačky s domácím uzeným masem, zelím a opraženou cibulkou | 149 Kč |
3. | Smažená králičí jatýrka s domácí tatarskou omáčkou a mačkanými brambory se slaninou | 159 Kč |
4. | Znojemská hovězí pečeně s hráškovou rýží | 159 Kč |
5. | Těstovinový salát s tuňákem, kukuřicí, vajíčkem a čerstvou zeleninou | 149 Kč |