ÚT 11.11.
Navigovat
Zjistit více
| Zelňačka se smetanou/rostl. smetanou (i6/i7, 9 | BL, DX, iVEG) | 55 Kč | |
| 1. | NAŠE ČERSTVÉ semolinové špagety, vegetariánská boloňská směs, parmazán/tofu, petržel, bylinky (1a, i6/i7, 9, 12 | iVEG) | 175 Kč |
| 2. | Podzimní dhál z červené čočky a fazolek mungo, koriandr, černá hořčice, pečená dýně Hokaido z Dvorku pod Lípou, mikrobylinky, rýže basmati (9, 10 | BL, VEG) | 175 Kč |
| 3. | Kuřecí stripsy nakládané v podmáslí, obalené v kukuřičné strouhance se sezamem, "smažené" na horkém vzduchu, bramborové pyré, salát (3, 7, 11 | BL) | 185 Kč |
ÚT 11.11.
Navigovat
Zjistit více
| Žampiónová polévka s krutóny | 35 Kč | |
| Tradiční husí kaldoun | 35 Kč | |
| 1. | 1/4 „SVATOMARTINSKÉ HUSY" s červeným zelím, houskovým a bramborovým knedlíkem | 588 Kč |
| 2. | Španělský „MAXIPTÁČEK" z hovězí roštěné s rýží | 179 Kč |
| 3. | Uzená vepřová žebírka „St. Patrick" s nakládanou zeleninou, hořčicí, grilovací omáčkou, křenem a čerstvým chlebem. | 169 Kč |
| 4. | Vepřový steak „DŘEVORUBEC" s cibulí a slaninou, grenaille přelité vlastní šťávou a česnekovým dipem | 159 Kč |
| 5. | Zapečená brokolice se čtyřmi druh sýra, kuřecími prsíčky a těstoviny | 159 Kč |