|
Žampiónová polévka s krutóny |
35 Kč |
|
Tradiční husí kaldoun |
35 Kč |
| 1. |
1/4 „SVATOMARTINSKÉ HUSY" s červeným zelím, houskovým a bramborovým knedlíkem |
588 Kč |
| 2. |
Španělský „MAXIPTÁČEK" z hovězí roštěné s rýží |
179 Kč |
| 3. |
Uzená vepřová žebírka „St. Patrick" s nakládanou zeleninou, hořčicí, grilovací omáčkou, křenem a čerstvým chlebem. |
169 Kč |
| 4. |
Vepřový steak „DŘEVORUBEC" s cibulí a slaninou, grenaille přelité vlastní šťávou a česnekovým dipem |
159 Kč |
| 5. |
Zapečená brokolice se čtyřmi druh sýra, kuřecími prsíčky a těstoviny |
159 Kč |