POHANKA
RESTAURACE ROZVOZ S SEBOU

POHANKA
Navigovat Navigovat Facebook

třída Míru 2670, Pardubice


St 22.1.
Polévka: Dýňový krém s červenou čočkou (zázvor, smetana/rostl. smetana, pražené dýňové semínko) 49
1. Menu 1: Brokolicové placičky s bezlepkovými ovesnými vločkami, dip z pečeného česneku, šťouchané brambory, salát 175
2. Tip týdne: Penne arrabiata /chilli, hladkolistá petržel, drcená rajčata/ z NAŠICH ČERSTVÝCH semolinových těstovin, sýr Pecorino di Romano (ovčí sýr) / bylinkové tofu 175
3. Menu 3: Poctivý gulášek z hovězího masa bez mouky, zelenina, jarní cibulka, rýže/ NAŠE ČERSTVÉ těstoviny 185

Čt 23.1.
Polévka: Zeleninový vývar s kurkumovými jáhlami 49
1. Menu 1: Lehce pikantní špenátové rizotko z rýže divoké-parboiled a fazolek mungo sypané sýrem Čedar/uzeným tofu a jarní cibulkou, pečená červená řepa marinovaná s tymiánem, salát 175
2. Tip týdne: Penne arrabiata /chilli, hladkolistá petržel, drcená rajčata/ z NAŠICH ČERSTVÝCH semolinových těstovin, sýr Pecorino di Romano (ovčí sýr) / bylinkové tofu 175
3. Menu 3: Filet z Mahi mahi v bylinkové krustě, bramborové pyré, salát 185

Pá 24.1.
Polévka: Brokolicový krém s pohankou 49
1. Menu 1: Pyré ze žlutého hrachu s pečenou zeleninou (restovaná cibulka, pečená zelenina, sezam, slaninový chips/opečené uzené TOFU) 175
2. Tip týdne: Penne arrabiata /chilli, hladkolistá petržel, drcená rajčata/ z NAŠICH ČERSTVÝCH semolinových těstovin, sýr Pecorino di Romano (ovčí sýr) / bylinkové tofu 175
3. Menu 3: Sekané biftečky s balkánem a oregánem, brambory šťouchané s červenou cibulí, salát 185