ČT 24.4.
Navigovat
Zjistit více
Polévka: Krém z pečeného květáku a máslových fazolí s kurkumou, uzenou paprikou, a kokosovým mlékem, zdobený hladkolistou petrželkou a restovanými kokosovými plátky 49 | ||
1. | Menu 1: Brokolice na páře, sýrová omáčka, bylinková strouhanka, brambor s pažitkou 175 | |
2. | Tip týdne: Barevný dhál z červené čočky a fazolek mungo s pečenou dýní, jasmínová rýže 175 | |
3. | Menu 3: Brasilian Fish Stew- Brazilské rybí ragout 185 K |
ČT 24.4.
Navigovat
Zjistit více
Celerový krém s křupavou slaninou a krutony | 35 Kč | |
Drůbeží vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 35 Kč | |
1. | Špíz z vepřové panenky se slaninou, cibulí a lyonskými brambor s pikantní omáčkou | 199 Kč |
2. | Tradiční střapačky s uzeným masem, kysaný zelím a opraženou cibulkou | 159 Kč |
3. | Vepřová kotleta,, ONDRÁŠ´´ s vitamínovým salátem a česnekovým dipem | 159 Kč |
4. | Kuřecí nudličky,, KUNG-PAO´´ s rýží BASMATI | 159 Kč |
5. | Pomalu tažený hovězí váleček, přelitý vlastní šťávou s brokolicí a mačkanými brambory | 165 Kč |
6. | Mix čerstvých salátů s kozím sýrem a celozrným pečivem | 159 Kč |