Myslivna - Naše hospoda
RESTAURACE

Myslivna - Naše hospoda
Navigovat Navigovat Facebook

Jindřišská 276, Pardubice


Telefon: +420 775 947 999
E-mail: rezervace@myslivna-pce.cz
Web: www.smichovska.cz/

Vážení hosté, milovníci výborného piva a chutného jídla. Naše hospoda prošla v lednu 2018 rekonstrukcí i změnou názvu na Smíchovská. Navazuje tak na výborné hodnocení zákazníků i profesionálů z minulého roku, kdy v únoru 2017 přešla pod společnost Triglaus Gastro Group a výrazně zlepšila kvalitu pokrmů i služeb. Zároveň se však změnou jména z předchozí Myslivny rozhodla udělat tlustou čáru za pohnutou minulostí této hospody v rukou předchozích vedení.

V Naší hospodě Smíchovská ochutnáte pokrmy připravené výhradně z čerstvých surovin, dovážených od lokálních farmářů. Vybrat si můžete z minutek, hotových jídel, staročeské i moderní kuchyně a vše pak můžete spláchnout výtečně natočeným tankovým pivem s novou technologií chlazení půllitrů.

Každý měsíc pak připravujeme speciální akce, například na vámi tak oblíbené burgery, nebo vepřová kolena. To vše poté ještě podtrhuje živá hudba o víkendech či velkoplošné přenosy. V letních měsících můžete využít venkovní zahrádku, která Vám nabídne posezení a kýžený odpočinek například u domácích dezertů s exkluzivní výběrovou kávou Lucaffé, kterou Vám v Pardubicích nabídneme jako jediní.