Prima FRESH festival 2023


9.6.2023 14:00
Prima FRESH festival 2023
Dostihové závodiště
Navigovat Navigovat
Prima FRESH festival opět míří do Pardubic!

Legendy české gastronomie pod jedním nebem – i to je Prima FRESH festival 2023. Degustační menu vám naservírují slavné restaurace v čele se Zdeňkem Polreichem

👉 Café Imperial Zdeňka Pohlreicha ve spolupráci s Valoria Restaurant.
👉 Ochutnat budete moci i menu od Českého národního týmu kuchařů a cukrářů,
👉 Restaurace U Sapíků na Klokočné a
👉 Restaurantu Marcela Ihnačáka.

Nebudou chybět ani špičkové místní či zážitkové restaurace.

Cooking show k Prima FRESH festivalu patří jako pěna a pivo. I letos vás nechají pod pokličku nahlédnout známé osobnosti jako Zdeněk Pohlreich, kapitán Českého národního týmu kuchařů a cukrářů Patrik Bečvář, Pavel Sapík, Marcel Ihnačák, Veronika “BESKY”, Pavel Berky, šéfredaktorka časopisu Prima FRESH Klára Michalová, herci ze seriálu ZOO a mnozí další.
K jídlu odjakživa patří i zábava. Proto v pátek večer ovládne hlavní stage kapela Děda Mládek Illegal Band. V sobotu vám polechtá bránici stand up comedy Na Stojáka s Lukášem Pavláskem. Atmosféru moravských sklípků ve vinařské zóně v průběhu festivalu zajistí Cimbálová muzika Kaňúr.
A tím to stále nekončí! Čekají na vás světově oceněné delikatesy, výběrová vinařství, skvělé minipivovary a zbrusu nová DeguStage s možností degustace vín a kvalitních alkoholů pod vedením odborníků. Pro naše malé návštěvníky máme nachystanou dětskou zónu.

POZOR! Letos se na vás budeme těšit v PÁTEK 9. 6. a SOBOTU 10. 6. v areálu Dostihové závodiště Pardubice.

Udělejte Prima FRESH festivalem sladkou tečku za pracovním týdnem.

Pište si to diářů datum:


👉 Pardubice 9.-10. 6. 2023,

Podobné události